Tak

Takbyte & behandlingar

Det är ingen hemlighet att vi hellre behandlar tak än byter ut tak. Fördelarna med att behandla taket för dig som kund och vår planet är helt enkelt för stora. MEN, när våra besiktningsmän är ute och besöker våra kunder så upptäcker dem  att taket inte går att behandla i 100% av fallen. Pannorna, läkten och undertaket m.m. kan vara i så pass dåligt skick att vi rekommenderar ett takbyte istället. Taket är hursomhelst väldigt viktigt och låt våra erfarna takexperter hjälpa dig. Vi har trots allt bytt ut hundratals tak och behandlat tusentals tak, så tveka inte att kontakta oss.

Decatak system och metoder för takmålning grundar sig på den senaste forskningen inom takrekonditionering. Vi använder endast patenterade och förstklassiga produkter som aktivt skyddar ditt tak.

“Noggranna och snabba, helt krångelfritt. De var rädda om fasaden under alla steg av takbehandlingen.”

Johan K

Våra tak utsätts dagligen för väder och vind. Snö, regn och hagel sätter sina spår. Skyddsskiktet bryts ner och takpannorna förlorar förmågan att stå emot mossa och föroreningar. När det händer, börjar nedbrytningen av pannorna.Efter några år ser taket rätt så risigt ut. Rötter från mossan tränger längre och längre in i takpannorna och när vintern kommer finns risken att de spricker.

När man byter tak behöver man i regel byta takmaterial som plåt, läkt och papp. Till detta behöver man ha en container för att slänga skräpet i, men det behövs inte när vi gör vår takbehandling. Det innebär att ni endast betalar för den effektiva tiden och materialet. På så sätt sparar ni mycket pengar om ni väljer vår behandling.

Patenterad takfärg och vaxbehandling

Vår färg är egenutvecklad med partnerföretag i Danmark samt Tyskland. Vi har ensamrätt på den patenterade färgen. Färgen skapar det mest omfattande skyddet på marknaden. Vaxbehandlingen är vi dessutom ensamma med och skapar en fantastisk karaktär som skyddar taket och motverkar mossa. Alltid 10 års garanti.